Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

Актуелно

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе

Актуелно

FB натпревар за забни техничари - DENTAL TECHNICIAN PROGRESS AWARD вторник 23, февруари

Повеќе

Целосен вовед во миофункционален ортодонтски третман четврток 18, февруари

Миофункционален ортодонтски третман

Повеќе

KaVo NOW Design Edition петок 10, јули

Каталог KAVO Design Edition

Повеќе

Ankylos почетен курс четврток 5, март

Ankylos почетен курс

Повеќе

Каталог на стоматолошки материјали, инструменти и опрема четврток 5, декември

Каталог на стоматолошки материјали, инструменти и опрема

Повеќе

Dentaurum потврден партнер во ортодонцијата среда 26, април

Искусен и сугурно потврден партнер во ортодонцијата.

Повеќе

Решенија за ортодонтски третмани петок 21, април

Брошура - Решенија пред, за време и по ортодонтски третмани

Повеќе

Работилница со мајсторот на естетиката Hilal Kuday четврток 14, март

Работилница со мајсторот на естетиката Hilal Kuday

Повеќе

Kонгрес на IVOCLAR VIVADENT и ПРОМЕДИКА четврток 14, март

Конгрес на IVOCLAR VIVADENT и ПРОМЕДИКА

Повеќе

Ivoclar Vivadent брошура среда 3, мај

Прилагодени решенија пред, за време и по ортодонтски, ендодонтски, протетски, дентален и превентивен третман.

Повеќе