Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

Останато

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе
 Производи на акција    Нови производи  

Апарат за чистење на пареа Pressojet

Апарат за чистење на пареа Pressojet

Апарат за полимеризација - Ivomat IP3

Апарат за полимеризација - Ivomat IP3

Бања за чистење благородни легури - Neacid

Бања за чистење благородни легури - Neacid

Апарат за вакумска изработка на фолии PlastiVac P7

Апарат за вакумска изработка на фолии PlastiVac P7

Апарат за дублирање ( топење на желатин) Ducagel Z1

Апарат за дублирање ( топење на желатин) Ducagel Z1

Апарат за чистење на пареа SteamJet 4bar

Апарат за чистење на пареа SteamJet 4bar

Вибратор V-Lab mini

Вибратор V-Lab mini

Хидраулична преса за три кивети - Hydraupress

Хидраулична преса за три кивети - Hydraupress

Апарат за електролиза - Integral + Simplex

Апарат за електролиза - Integral + Simplex