Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

FB натпревар за забни техничари...

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе

FB натпревар за забни техничари - DENTAL TECHNICIAN PROGRESS AWARD

FB натпревар за забни техничари - DENTAL TECHNICIAN PROGRESS AWARD во организација на Ivoklar Vivadent!

Под слоганот „Ви ставивме круна“, да одиме во еден друг свет на млади луѓе кои го покажуваат своето знаење и креативност.

Ве молиме внимателно прочитајте го постираното упатство за регистрација и учество на натпреварот:

DTPA_Teaser

DTPA_Flyer

Кратки информации за натпреварот:

            *За учество на натпреварот Ви следуваат ГРАТИС модели и сет керамика  IPS Style Intro Kit и истите можете да ги порачате преку Промедика.

            *Доколку не направите објава на изработка за натпреварот, должни сме да Ви испорачаме фактура за добиените материјали. Вредноста на комплетот е 171 ЕУР + ДДВ 18%.

             *Изработките ќе бидат споделени на  Facebook страната "Dental Technician Progress Award", каде ќе се гласа за најдобра изработка!

Краен рок за регистрација: 15.03.2021.

Победниците добиваат:

  •          Награда Swarovski Award
  •          Комплет  материјали
  •          Еднонеделна обука во лабораторијата на наш локален OPL забен техничар ( во некоја од околните држави) - во организација на Ивоклар Вивадент.
  •          Хотелските и патните трошоци ги покрива Ivoclar Vivadent GmbH, но не рефундира средства во готовина за сопствена организација на напоменатите трошоци.

Акции/Промоции

Повеќе

Актуелно

Повеќе

Е-информатор

Внесете e-mail адреса  

 

Fb widget