Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

Ankylos почетен курс

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе

Ankylos почетен курс

Ankylos почетен курс – Планирање, поставување на импланти и имплантопротетика на цементирачки конструкции

Едукатор: Др. Киро Папакоча
Датум: 19/20.03.2020
Место: Промедика едукативен центар, 3ти кат
Партиципација изнесува 8000,00денари (само за протетскиот дел- 4000,00ден.).
Резервација на места на 02 /3248 477 и 02 3248 413.
Бројот на места е ограничен!  
Погледнете ја агендата тука.

Акции/Промоции

Повеќе

Актуелно

Повеќе

Е-информатор

Внесете e-mail адреса  

 

Fb widget