Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Фармација

Телефон: 02 3248 412

Моб: 070 227 183

Факс: 02 3248 401

Фармаковигиланца

Телефон: 02 3248 437

Моб: 070 276 973 | 070 350 439

Факс: 02 3248 401

Сектор за обезбедување на квалитет

Телефон: 02 3248 396

Моб: 070 311 783

Факс: 02 3248 401

Вашето име

Вашето презиме

Вашата е-пошта*

Вашиот телефон

Вашата порака

Испрати ја пораката на твојот маил
promedika logo

пребарај

MamaVit

Аптека Промедика Фарм

Специјализирана продавница за
ортопедски помагала

Повеќе

MamaVit

MamaVit