Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Фармација

Телефон: 02 3248 412

Моб: 070 227 183

Факс: 02 3248 401

Фармаковигиланца

Телефон: 02 3248 437

Моб: 070 276 973 | 070 350 439

Факс: 02 3248 401

Сектор за обезбедување на квалитет

Телефон: 02 3248 396

Моб: 070 311 783

Факс: 02 3248 401

Вашето име

Вашето презиме

Вашата е-пошта*

Вашиот телефон

Вашата порака

Испрати ја пораката на твојот маил
promedika logo

пребарај

Efferаlgan

Аптека Промедика Фарм

Специјализирана продавница за
ортопедски помагала

Повеќе

Единствен парацетамол во шумлив облик

 Упатство за пациенти

Efferalgan