Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Фармација

Телефон: 2 3248 443

Факс: 02 3248 401

Фармаковигиланца

Телефон: 02 3248 421

072 805 019

Факс: 02 3248 401

Сектор за обезбедување на квалитет

Телефон: 02 3248 433

Факс: 02 3248 401

promedika logo

пребарај

Нарачки

Нарачки

Order Product
ATC код Генеричко име Заштитно име Производител Јачина/пакување Количина Цена без ДДВ Вкупно
A07BA01 Carbomedicinalis CARBOMED Jadran galenski... 150mg x 30 tbl.
A11CC04 Calcitrol ROCALTROL Hoffman-Германија 0.25mcg x 30 caps.
A11CC04 Calcitrol ROCALTROL Hoffman-Германија 0.5 mcg x 30 caps.
A12BA01 Pottassium chloride KALIUM HLORID Jadran galenski... 500mg x 20 tbl.
C07AG02 Carvedilol DILATREND F. Hoffmann - La... 6.25 mg x 30 tbl.
J01EE01 Sulfamethoxazole... BACTRIM F. Hoffmann - La... 240mg / 5ml 100ml
J01EE01 Sulfamethoxazole... BACTRIM F. Hoffmann - La... 480mg x 20 tbl.
J05AB04 Ribavirin COPEGUS Pantheon / F. H.... 200mg x 168 film...
L04AA06 Mycophenolic acid CELLCEPT Roche / F. H. La... 250mg x 100 caps.
L04AA06 Mycophenolic acid CELLCEPT Roche / F. H. La... 500mg x 50 tbl.
M05BA06 Ibandronic acid BONVIVA F. Hoffmann - La... 150mg x 1 film tbl.
N04BC05 Pramipexol MIRAPEXIN Boehringer Ingelheim 0.25mg x 30 tbl.
N04BC05 Pramipexol MIRAPEXIN Boehringer Ingelheim 1mg x 30 tbl.
N04BC05 Pramipexol MIRAPEXIN ER Boehringer Ingelheim... 0.375mg x 10 tbl.
N04BC05 Pramipexol MIRAPEXIN ER Boehringer Ingelheim... 0.75mg x 30 tbl.
N04BC05 Pramipexol MIRAPEXIN ER Boehringer Ingelheim... 1.5mg x 30tbl.
N04BC05 Pramipexol MIRAPEXIN ER Boehringer Ingelheim... 3mg x 30 tbl.
R03BB04 Tirotropium bromid SPIRIVA Boehringer Ingelheim... 18mcg x 30 caps....
Вкупно: