Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Фармација

Телефон: 2 3248 443

Моб: 075 435 203

Факс: 02 3248 401

Фармаковигиланца

Телефон: 02 3248 444

070 350 439 | 071 284 230

Факс: 02 3248 401

Сектор за обезбедување на квалитет

Телефон: 2 3248 433

Моб: 071 284 230

Факс: 02 3248 401

Вашето име

Вашето презиме

Вашата е-пошта*

Вашиот телефон

Вашата порака

Испрати ја пораката на твојот маил
promedika logo

пребарај

PharmaSwiss

Аптека Промедика Фарм

Специјализирана продавница за
ортопедски помагала

Повеќе

PharmaSwiss

Pharma Swiss Logo
A division od Valeant
PharmaSwiss / Valeant во Македонија ги застапува следниве компании:

Акции/Промоции

Повеќе

Нарачки

Fb widget