Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Фармација

Телефон: 2 3248 443

Моб: 075 435 203

Факс: 02 3248 401

Фармаковигиланца

Телефон: 02 3248 433

072 807 241

Факс: 02 3248 401

Сектор за обезбедување на квалитет

Телефон: 02 3248 435

Моб: 071 284 230

Факс: 02 3248 401

Вашето име

Вашето презиме

Вашата е-пошта*

Вашиот телефон

Вашата порака

Испрати ја пораката на твојот маил
promedika logo

пребарај

Дистрибуција

Аптека Промедика Фарм

Специјализирана продавница за
ортопедски помагала

Повеќе

Дистрибуција

ПРОМЕДИКА врши дистрибуција на лекови до сите здравствени организации во Р. Македонија според стандардите за Добра Дистрибутивна Пракса  (Good Distribution Practice).
ПРОМЕДИКА ја врши дистрибуцијата на лекови со сопствени возила од кои дел се наменети за транспорт на лекови од ладен ланец. Лековите кои подлежат на ладен ланец на транспорт се пакуваат во специјално дизајнирана амбалажа за таа намена и се дистрибуираат со разладни возила кои се опремени со најсовремени дигитални уреди за мерење и следење на температурата.

НЕДЕЛЕН ПЛАН ЗА ДИСТРИБУЦИЈА:

Понеделник:
Куманово, Крива Паланка, Кратово, Пробиштип, Св. Николе
Вторник:
Тетово, Гостивар, Кичево, Охрид, Струга, Вевчани, Дебар
Среда:
Кавадарци, Прилеп, Битола, Ресен, Велес, Неготино
Четврток:
Велес, Штип, Радовиш, Струмица, Гевгелија, Богданци, Валандово, Демир Капија
Петок:
Штип, Кочани, Виница, Пехчево, Берово, Делчево

Акции/Промоции

Повеќе

Fb widget