Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Медицина

Телефон: 2 3248 434

Моб: 071 371 866

Факс: 02 3248 401

promedika logo

пребарај

Lipoelastic

Центар за третман на рани и стома

Повеќе

 

 Производи на акција    Нови производи  

FM special

FM special

FM за цело лице

FM за цело лице

РЕМЕН - СТЕГАЧ ЗА УШИ PU

РЕМЕН - СТЕГАЧ ЗА УШИ PU

СТАБИЛИЗАТОР ЗА ИМПЛАНТИ SI Special

СТАБИЛИЗАТОР ЗА ИМПЛАНТИ SI Special

Хируршки градници Pi special

Хируршки градници Pi special

Хируршки градници PI extra

Хируршки градници PI extra

Компресивни костими за тело VD

Компресивни костими за тело VD

Компресивни костими за тело VD special

Компресивни костими за тело VD special

Компресивни костими за тело VH

Компресивни костими за тело VH