Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Медицина

Телефон: 2 3248 434

Моб: 071 371 866

Факс: 02 3248 401

promedika logo

пребарај

Maxis

Центар за третман на рани и стома

Повеќе

 

 Производи на акција    Нови производи  

Maxis Micro

Maxis Micro

Maxis Briliant

Maxis Briliant

Компресивни ракави Maxis

Компресивни ракави Maxis

Relax 150 DEN (17-22 mm/Hg)

Relax 150 DEN (17-22 mm/Hg)

RELAX 150 DEN PUSH UP

RELAX 150 DEN PUSH UP

RELAX 70 DEN (15-18 mmHg)

RELAX 70 DEN (15-18 mmHg)

RELAX 140 DEN (18-21 mmHg)

RELAX 140 DEN (18-21 mmHg)

RELAX 280 DEN (20-22 mmHg)

RELAX 280 DEN (20-22 mmHg)

ANTI-TROMBO (8-13 mm/Hg)

ANTI-TROMBO (8-13 mm/Hg)