Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Медицина

Телефон: 2 3248 434

Моб: 071 371 866

Факс: 02 3248 401

promedika logo

пребарај

Производи за третман и нега...

Центар за третман на рани и стома

Повеќе

 

 Производи на акција    Нови производи  

Едноделен систем за стома

Едноделен систем за стома

Дводелен систем за стома

Дводелен систем за стома

Педијатриски систем за стома

Педијатриски систем за стома

Прибор за нега на стома

Прибор за нега на стома

Vitala™ - НОВО

Vitala™ - НОВО