Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Медицина

Телефон: 2 3248 434

Моб: 071 371 866

Факс: 02 3248 401

Вашето име

Вашето презиме

Вашата е-пошта*

Вашиот телефон

Вашата порака

Испрати ја пораката на твојот маил
promedika logo

пребарај

Останато

Центар за третман на рани и стома

Повеќе

 

 Производи на акција    Нови производи  

MAXIS® pull-on-aid (направа за навлекување на чорапи и холахопки)

MAXIS® pull-on-aid (направа за навлекување на чорапи и холахопки)

АБДОМИНАЛЕН ПОЈАС КР

АБДОМИНАЛЕН ПОЈАС КР

АБДОМИНАЛЕН ПОЈАС КР special

АБДОМИНАЛЕН ПОЈАС КР special