Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Медицина

Телефон: 2 3248 434

Моб: 071 371 866

Факс: 02 3248 401

Вашето име

Вашето презиме

Вашата е-пошта*

Вашиот телефон

Вашата порака

Испрати ја пораката на твојот маил
promedika logo

пребарај

За Convatec

Центар за третман на рани и стома

Повеќе

 

За Convatec

ConvaTec е водечки производител на иновативна медицинска технологија кој во својата мисија е инспириран од страста, познавањето на материјалите, милионите пациенти и нивната потреба за поквалитетен живот како и здравствените работници кои се потпираат на нашите производи.

Ние во ConvaTec постојано сме посветени на иновации и развој на нови медицински технологии за да им помогнеме на луѓето да го добијат квалитетот што го заслужуваат. Помагањето на пациентите и здраствените работници е наша инспирација и цел на се што правиме.

Со 4 клучни бизнис области ׃ НЕГА НА СТОМА, ТРЕТМАН НА РАНИ, ТРЕТМАН НА ИНКОНТИНЕНЦИЈА И ИНФУЗИОНИ ПОМАГАЛА - ConvaTec нуди широк спектар на продукти и солуции за потрошувачите кои се родени како резултат на нашата соработка со здравствените работници и крајните потрошувачи. Со нашиот широк спектар на продукти подржуваме секоја фаза на нега. Компанијата ConvaTec со преку 7500 вработени е присутна во околу 90 земји ширум светот.

Маркетинг агенција на Convatec Ltd во Mакедонија

C.E.H.T.-dooel
ConvTec Ltd, Maxis a.s. & Lipoelastic a.s.

Адреса: Михаил Чаков 7/2/7 ,1000, Скопје , Македонија
Тел/Факс:+389 22 77 82 86
e-mail: convatec.mac@t-home.mk
ceht.mac@t-home.mk
контакт: Марина Митровиќ
Маркетинг менаџер за Македонија, Косово и Албанија
Моб: +389 70 30 68 86

ЖИВОТ СО СТОМА

Упатствата за нега на стомата се од голема важност за понатамошниот живот на пациентите со стома. Пациентите кои се детално упатени со промените на телесните функции предизвикани од самата операција како и со начинот на негата на стомата многу полесно ќе се адаптираат на новонастанатата ситуација и побрзо ќе се вратат во нормалниот живот. Овој прирачник има за цел да Ви даде основни упатства околу негата на Вашата стома и важни информации кои Вашиот понатамошен живот ќе го направат многу полесен.

ТРЕТМАН НА СТОМА

БЕЗГРИЖЕН СПОЈ ПО ВАША МЕРА

Револуционерна технологија во изработка на лепливите плочки-отворот за стома не се сече. Моделирачкиот слој лесно се обликува со што се добива отвор по мерка на секој корисник

Акции/Промоции

Повеќе

Fb widget