Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Медицина

Телефон: 2 3248 434

Моб: 071 371 866

Факс: 02 3248 401

Вашето име

Вашето презиме

Вашата е-пошта*

Вашиот телефон

Вашата порака

Испрати ја пораката на твојот маил
promedika logo

пребарај

Biotronik

Центар за третман на рани и стома

Повеќе

 

Biotronik

BIOTRONIK - Европска компанија во полето на биомедицински технологии.

Нашиот фокус е насочен кон помагала за васкуларни интервенции и електротерапија на срцето. Нашите продукти им помагаат на докорите да спасуваат животи и да го зголемат квалитетот на животот на нивните пациенти.

Повеќе информации на www.biotronik.com

Контакт:

Шишковски Срџан
e-mail: siskovski_s@promedika.com.mk

Др. Дарко Темелковски
e-mail: temelkoski_d@promedika.com.mk    

Др. Ана Дамјанова
e-mail: damjanova_a@promedika.com.mk

Акции/Промоции

Повеќе

Нарачки

Fb widget