Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Медицина

Телефон: 2 3248 434

Моб: 071 371 866

Факс: 02 3248 401

promedika logo

пребарај

Советувалиште за стома

Центар за третман на рани и стома

Повеќе

 

Советувалиште за стома

Во ПроМедика Медикал Центарот постои стома советувалиште каде можат да се добијат:

  • Бесплатни прегледи,
  • Стручни и практични совети за нега и живот со стома
  • Прегледи и обука за користење на ортопедските помагала од програмата на Convatec.

Третманите се вршат во центарот или во домашни услови низ цела Македонија.

Акции/Промоции

Повеќе

Fb widget