Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Медицина

Телефон: 2 3248 434

Моб: 071 371 866

Факс: 02 3248 401

promedika logo

пребарај

Корисни линкови

Центар за третман на рани и стома

Повеќе

 

Корисни линкови

Медицински факултет-Универзитет Св. Кирил и Методиј, Скопје
www.medf.ukim.edu.mk

Мекедонско лекарско друштво
www.mld.org.mk

Светска здравствена организација
www.who.int./en

Лекарска комора на Република Македонија
www.lkm.org.mk

Министерство за здравство
http://www.moh.gov.mk/

Фонд за здравствено осигурување
http://www.fzo.org.mk/

МАЛМЕД (Македонска Агенција за лекови и медицински средства)
http://www.malmed.gov.mk/

Брзи линкови:


Нов прирачник за стома

Брошура Hanita Lenses See HP

Нови портфолија офталмологија

Каталог Ethicon Endo Surgery

Акции/Промоции

Повеќе

Fb widget