Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Медицина

Телефон: 02 3248 400

Факс: 02 3248 401

Вашето име

Вашето презиме

Вашата е-пошта*

Вашиот телефон

Вашата порака

Испрати ја пораката на твојот маил
promedika logo

пребарај

Општо

Центар за третман на рани и стома

Повеќе

 

Општо

Основна дејност на Секторот за медицина е продажба на медицински помагала, медицински потрошен материјал и медицинска апаратура од реномирани производители. Преку нашите партнери нудиме широка палета на материјали за општа хирургија, ортопедија и трауматологија, неврохирургија, кардиологија, дигестивна хирургија, торакална хирургија, стерилизација и др. медицински гранки.

Стручниот тим на одделот Ви стои на располагање за сите информации.

Контакт

телефон: +389 02 3248 400
факс: +389 02 3248 401

Др. Дарко Темелкоски
Доктор на медицина
e-mail : temelkoski_d@promedika.com.mk

дипл. фарм. Билјана Реџовска
Дипломиран фармацевт
e-mail :redzovska_b@promedika.com.mk

Др. Сања Сеизова
Доктор на стоматологија
e-mail :eizova_s@promedika.com.mk

Др.Ана Дамјанова
Доктор на медицина
e-mail :edamjanova_a@promedika.com.mk

Срѓан Шишковски
e-mail ::siskovski_s@promedika.com.mk

Акции/Промоции

Повеќе

Нарачки

Fb widget