Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Медицина

Телефон: 2 3248 434

Моб: 071 371 866

Факс: 02 3248 401

Вашето име

Вашето презиме

Вашата е-пошта*

Вашиот телефон

Вашата порака

Испрати ја пораката на твојот маил
promedika logo

пребарај

Cordis

Центар за третман на рани и стома

Повеќе

 

Cordis

CORDIS - најреномирано име на светско ниво во производство на медицински помагала за интервентни, ендоваскуларни и невроваскуларни процедуриКорпорацијата Cordis е една од најпочитуваните имиња во глобалниот пазар за медицински помагала за интервентни едноваскуларни и невроваскуларни процедри. Нашето реноме меѓу докторите специјализирани во интервентни процедури е изградено врз основа на нашето разбирањето на врската меѓу производите, услугите и резултатите.

Нашите продукти вклучуваат некои од најпознатите трговски марки за стентови, катетери, жици водилки, филтри за vena cava како и палетата од помошни средства и други помагала.  
Повеќе информации на www.cordis.com

ПроМедика располага со германски и американски асортиман на висококвалитетни пејсмејкери и аблациони катетри како и друг материјал за електрофизиологија на срце.

Контакт:

Димитар Лузевски
 e-mail: luzevski.dimitar@promedika.com.mk


Акции/Промоции

Повеќе

Fb widget