Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Медицина

Телефон: 2 3248 434

Моб: 071 371 866

Факс: 02 3248 401

Вашето име

Вашето презиме

Вашата е-пошта*

Вашиот телефон

Вашата порака

Испрати ја пораката на твојот маил
promedika logo

пребарај

DePuy

Центар за третман на рани и стома

Повеќе

 

DePuy

 

DePuy како дел од Johnson&Johnson, преку своите неколку компании нуди богат асортиман на висококвалитетни медицински помагала и материјали за ортопедија,трауматологија и неврохирургија.

DePuy Orthopaedics

DePuy Orthopaedics е водечки светски производител на ортопедски производи со највисок квалитет. Во нивниот богат асортиман се наоѓаат:

  •     Субтотални и тотални протези за колк
  •     Ендопротези за колено
  •     Остеосинтетски материјал
  •     Коскен цемент


За повеќе информации во врска со асортиманот на DePuy Orthopaedics кликнете тука.

Kонтакт:
Др. Дарко Темелкоски
e-mail: temelkoski_d@promedika.com.mk


Др. Ана Дамјанова
e-mail: damjanova_a@promedika.com.mk

DePuy Spine

DePuy Spine нуди голем асортиман на висококвалитетни фиксатори за ‘рбет и други помагала за ‘рбетни нарушувања
За повеќе информации во врска со асортиманот на DePuy Spine кликнете тука.

Kонтакт:
Др. Дарко Темелкоски
e-mail: temelkoski_d@promedika.com.mk

DePuy Mitek


DePuy Mitek произведува најсовремени и софистицирани инструменти и материјали за артроскопски интервенции.
За повеќе информации во врска со асортиманот на DePuy Mitek кликнете тука.

Kонтакт:
Др. Дарко Темелкоски
e-mail:temelkoski_d@promedika.com.mk


Codman & Shurtleff, Inc.


Codman & Shurtleff, Inc.  е една од најголемите компании за неврохируршки, невроваскуларни и невромодулаторски помагала, инструменти и материјали во светот. Нивната програма опфаќа:

  •     висококвалитетни хируршки инструменти
  •     висококвалитетни неврохируршки инструменти
  •     мониторинг на директен интракранијален притисок
  •     инструменти и потрошен материјал за краниотомија
  •     валвули за хидроцефалус
  •     колагенски заменски имплант


За повеќе информации во врска со асортиманот на Codman кликнете тука.

Kонтакт:
Билјана Реџовска, дипл.фарм.
e-mail: redzovska_b@promedika.com.mk

Акции/Промоции

Повеќе

Нарачки

Fb widget