Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Медицина

Телефон: 2 3248 434

Моб: 071 371 866

Факс: 02 3248 401

promedika logo

пребарај

Центар за третман на рани и стома

Повеќе

 

Почетна

Основна дејност на Секторот за медицина е продажба на медицински помагала, медицински потрошен материјал и медицинска апаратура од реномирани производители. Преку нашите партнери нудиме широка палета на материјали за општа хирургија, ортопедија и трауматологија, неврохирургија, кардиологија, дигестивна хирургија, торакална хирургија, стерилизација и др. медицински гранки. Повеќе

Акции/Промоции

Повеќе

Локација

lokacija pin

Адреса:
Ул. Св. Кирил и Методиј
бр.50, п.фах 122,
1000 Скопје

Линк до мапа

Fb widget