Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Главен пулт

Трудова медицина и систематски прегледи, интерна медицина, кабинет за ОРЛ, офталмологија, дерматовенерологија и ласер кабинет , педијатрија, општа медицина, психијатрија, психологија, неуропедијатрија, лабораторија , хирургија, стома центар и центар за рани

Телефон: 02 3248 454

Спрат бр. 2

Физикална

Физикална медицина и рехабилитација

Телефон: 02 3248 451

Спрат бр. 1

Гинекологија

Телефон: 02 3248 468

Спрат бр. 3

Стоматологија

Заботехничка лабораторија

Телефон: 02 3248 482

Спрат бр. 3

promedika logo
Закажете преглед

пребарај

Архива

Систематски прегледи

Повеќе

Ласерска епилација

Повеќе

Архива

 

Мигрена - Др. Александра Спасовска
Сончаница - Др. Александра Спасовска
Лимфедем - Др. Ирина Попдимитрова-Митревска
Шилци - Др. Ирина Попдимитрова-Митревска
Екстензии - Др. Ирина Попдимитрова-Митревска
Laser Hair Removal - Др. Ивана Панговска
Вирусни инфекции на очите - Др. Лидија Лазареска
Самоповредување - Др. Тина Темелковска
Осаменост - Тина Доковска
Ризик фактори за појава на кардиоваскуларни заболувања - Др. Сузана Мијовска
'Рчење и слип апнеа - Др. Бојана Силјановска
Корекција на слухот - Др. Бојана Силјановска    

Контролирајте го очниот притисок за да не добиете глауком - Др. Лидија Лазареска

Не третирајте ги децата како мали богови за да не создадете нарциси - Др. Тина Темелковска

Проверете ја зоната на здраво срце пред да почнете да вежбате - Др. Ема Ивановска

Да се запре деструкцијата на рскавицата - Др. Ирина Попдимитрова-Митревска

Нов пар леќи - Др. Лидија Лазареска

Проверете дали сте Rh+ или Rh- пред да останете бремена - Др. Лидија Черепналковска

Должината и зачестеноста на стравот треба да разбудат сомнеж кај родителите - Тина Доковска

Самозадоволувањето не е срамно; Животот е пред Вас не чекајте празни ветувања - Др. Тина Темелковска

Само вакцина и хигиена штита од хепатитис А и Б - Др. Сузана Мијовска

Пијте златен корен за да ја доживеете 100тата - Др. Елена Нововиќ

Toxic colitis hirschsprung  disease, информации за болеста - Др. Моника Топузовска

Социјална фобија - Др. Тина Темелковска

Атописки дерматит - Др. Моника Топузовска

 

Препорачуваме

Повеќе

Актуелно

Повеќе

Fb widget

Е-информатор

Внесете e-mail адреса  

 

Советувалиште за стома пациенти