Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Главен пулт

Трудова медицина и систематски прегледи, интерна медицина, кабинет за ОРЛ, офталмологија, дерматовенерологија и ласер кабинет , педијатрија, општа медицина, психијатрија, психологија, неуропедијатрија, лабораторија , хирургија, стома центар и центар за рани

Телефон: 02 3248 454

Спрат бр. 2

Физикална

Физикална медицина и рехабилитација

Телефон: 02 3248 451

Спрат бр. 1

Гинекологија

Телефон: 02 3248 468

Спрат бр. 3

Стоматологија

Заботехничка лабораторија

Телефон: 02 3248 482

Спрат бр. 3

promedika logo
Закажете преглед

пребарај

Корисни линкови

Систематски прегледи

Повеќе

Ласерска епилација

Повеќе

Корисни линкови

Convatec, сите производи на Convatec

- Медицинска козметика NeoStrata 

- Медицинска козметика Avène

- Апарат за дермоскопија DermDOC - Derma Medical Systems

Институт за јавно здравје на РМ

- Компресивни чорапи

- Лабораторија Адриалаб

Корисни совети за лабораториски анализи

-Апарати за ОРЛ

 

- Медицински ласери Fotona

- Приватен дијагностички центар Биопсија

- MarketKonekt

Препорачуваме

Повеќе

Актуелно

Повеќе

Fb widget

Е-информатор

Внесете e-mail адреса  

 

Советувалиште за стома пациенти