Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Главен пулт

Трудова медицина и систематски прегледи, интерна медицина, кабинет за ОРЛ, офталмологија, дерматовенерологија и ласер кабинет , педијатрија, општа медицина, психијатрија, психологија, неуропедијатрија, лабораторија , хирургија, стома центар и центар за рани

Телефон: 02 3248 454

Спрат бр. 2

Физикална

Физикална медицина и рехабилитација

Телефон: 02 3248 451

Спрат бр. 1

Гинекологија

Телефон: 02 3248 468

Спрат бр. 3

Стоматологија

Заботехничка лабораторија

Телефон: 02 3248 482

Спрат бр. 3

promedika logo
Закажете преглед

пребарај

Актуелно

Систематски прегледи

Повеќе

Ласерска епилација

Повеќе

Актуелно

Нов пристап во физикалната медицина понеделник 14, март

Доктори од различна специјалност како и физиотерапевти се во постојан меѓусебен контакт бидејќи од досегашното искуство се покажало дека најдобрите резултати се постигнуваат со тимска работа.

Повеќе

Што е тоа циститис? вторник 30, мај

Прочитајте повеќе за акутното воспаление на мочниот меур

Повеќе

Нехируршки процедури за подмладување на лице вторник 8, ноември

Дермални филери и ботокс - Нехируршки процедури за подмладување на лице

Повеќе

Декомпресија на 'рбет со новиот апарат Triton среда 12, октомври

Според клинички истражувања, дури 80% од луѓето во еден момент од животот ќе искусат болка во долниот дел од р'бетот. Еден од методите на третман на хроничната болка e декомпресијата на ’рбетот (истегнување).

Повеќе

Зошто ласерска епилација? понеделник 14, март

Ласерското отстранување на влакна (епилација), станува се поактуелно, како кај жените така и кај мажите.

Повеќе

Shockwave Therapy четврток 27, јули

Единствено во Р.Македонија, терапија со ударен бран shockwave therapy     

Повеќе