Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Главен пулт

Трудова медицина и систематски прегледи, интерна медицина, кабинет за ОРЛ, офталмологија, дерматовенерологија и ласер кабинет , педијатрија, општа медицина, психијатрија, психологија, неуропедијатрија, лабораторија , хирургија, стома центар и центар за рани

Телефон: 02 3248 454

Спрат бр. 2

Физикална

Физикална медицина и рехабилитација

Телефон: 02 3248 451

Спрат бр. 1

Гинекологија

Телефон: 02 3248 468

Спрат бр. 3

Стоматологија

Заботехничка лабораторија

Телефон: 02 3248 482

Спрат бр. 3

promedika logo
Закажете преглед

пребарај

Актуелно

Систематски прегледи

Повеќе

Ласерска епилација

Повеќе

Актуелно

Неволно мокрење (incontinentio urine) понеделник 4, септември

Неволно мокрење (incontinentio urine) (причини, симптоми, иследувања)

Повеќе

Миопија (Кратковидост) вторник 29, август

Кратковидост е состојба каде зраците кои влегуваат во окото се собираат во фокус кој е пред мрежницата, центарот за вид, наместо да паднат на мрежницата. Поради тоа кратковидите луѓе гледаат матно на далечина, а релативно добро на близина.

Повеќе

Алергија на сонце четврток 24, август

Еден од почестите проблеми во тек на летните одмори е алергијата на сонце или медицински кажано Полиморфна светлосна ерупција.

Повеќе

Когнитивно – Бихејвиорала терапија четврток 17, август

Когинтивно – Бихејвиоралана терапија (КБТ) е вид на психотерапија, која го нагласува влијанието на мислите врз чувства и нашето однесување.

Повеќе

Дијареа - пролив кај деца понеделник 21, август

Дијареа-пролив е една од почестите патологии со кои се сретнуваме при секојдевната работа во нашите ординации, особено во летниот период од годината.

Повеќе

Сончаница и топлотен удар среда 9, август

Сончаница е состојба која се јавува како последица на долготрајна изложеност на главата, особено тилот, на висока тепература т.е сочеви зраци.

Повеќе

Ноќно мокрење - Ноктурија вторник 1, август

Ноктурија е "будење ноќе заради мокрење", не се одредува бројот на ноќни мокрења. Никтурија е ако ноќе се измокри 30% или повеќе од вкупно измокрената урина за 24 часа. Проблемот е сериозен, особено ако е почесто од два пати преку ноќ.

Повеќе

Живот со еден бубрег понеделник 17, јули

Луѓето се раѓаат со два бубрега, но некои имаат само еден и живеат нормален, здрав живот.

Повеќе

Исхрана за живот со еден бубрег среда 19, јули

Прочитајте како нормално да функционирате со еден бубрег

Повеќе

Колку вода треба да пиеме на ден? петок 30, јуни

Водата го зголемува нивото на енергија и ја подобрува функцијата на мозокот. Ако не сме доволно хидрирани, нивото на енергија и мозочните функции страдаат.

Повеќе