Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Главен пулт

Трудова медицина и систематски прегледи, интерна медицина, кабинет за ОРЛ, офталмологија, дерматовенерологија и ласер кабинет , педијатрија, општа медицина, психијатрија, психологија, неуропедијатрија, лабораторија , хирургија, стома центар и центар за рани

Телефон: 02 3248 454

Спрат бр. 2

Физикална

Физикална медицина и рехабилитација

Телефон: 02 3248 451

Спрат бр. 1

Гинекологија

Телефон: 02 3248 468

Спрат бр. 3

Стоматологија

Заботехничка лабораторија

Телефон: 02 3248 482

Спрат бр. 3

promedika logo
Закажете преглед

пребарај

За нас

Систематски прегледи

Повеќе

Ласерска епилација

Повеќе

За нас

Промедика Медикал Центар е приватна здравствена поликлиника во рамките на Промедика. Нашите почетоци датираат од 15.10.2008 година кога почна со работа кабинетот по интерна медицина. Набрзо потоа се отворија и другите кабинети по трудова медицина, дерматовенерологија со естетска медицина, општа медицина, физикална медицина со кинезитерапија и корективна гимнастика, гинекологија, стоматологија, оториноларингологија, офталмологија, психологија, психијатрија, неуропедијатрија, центар за рани и стома центар, општа хирургија, педијатрија. 

Од 2009 година општата медицина почнува да работи со матични пациенти, а една година подоцна договор со ФЗО склучија и ординациите по дерматовенерологија, физикална медицина, гинекологија и педијатрија.

Денес во нашата поликлиника работи високо стручен тим од  психолог, сестри и доктори од различни специјалности кои се спремни  да ја освојат Вашата доверба и лојалност, со тоа што се секогаш тука да Ви помогнат, да Ве посоветуваат, максимално да Ви се посветат, да постават соодветна дијагноза, да дадат соодветна терапија, и сето тоа со цел да не ја изневерат Вашата одлука - грижата за Вашето здравје да им ја препуштите нив.

Мисијата на Промедика Медикал Центар е  да промовира ефективни, прифатливи, достапни и интегрирани здравствени услуги како би ги задоволила потребите на клиентите и пациентите за примарна и секундарна здравствена заштита;  да обезбеди услуги на модерната медицина базирана на докази;  да им овозможи на сите членови на едно семејство, од најмлад  до најстар, да ги решат сите проблеми со здравјето во консултација со потребниот специјалист, на едно место и за најкратко време.

Визијата на Промедика Медикал Центар е да стане лидер во приватното здравство и синоним за поликлиника која е секогаш во тек со новите светски трендови од областа на здравствените услуги и технологијата со што на секој свој клиент или пациент му овозможува максимално задоволување на неговите потреби и барања, во модерно опремен простор и топол амбиент,  со внимателно одбран стручен кадар кој постојано се доусовршува според светските трендови

 „Секој човек што го почитува своето здравје, грижата за него треба да им ја препушти со целосна доверба, на вработените во Промедика Медикал Центар“

Препорачуваме

Повеќе

Актуелно

Повеќе

Fb widget

Е-информатор

Внесете e-mail адреса  

 

Советувалиште за стома пациенти