Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Главен пулт

Трудова медицина и систематски прегледи, интерна медицина, кабинет за ОРЛ, офталмологија, дерматовенерологија и ласер кабинет , педијатрија, општа медицина, психијатрија, психологија, неуропедијатрија, лабораторија , хирургија, стома центар и центар за рани

Телефон: 02 3248 454

Спрат бр. 2

Физикална

Физикална медицина и рехабилитација

Телефон: 02 3248 451

Спрат бр. 1

Гинекологија

Телефон: 02 3248 468

Спрат бр. 3

Стоматологија

Заботехничка лабораторија

Телефон: 02 3248 482

Спрат бр. 3

promedika logo
Закажете преглед

пребарај

Персонал

Систематски прегледи

Повеќе

Ласерска епилација

Повеќе

Персонал

doctor

Д-р Наум Трпеноски

Офталмолог

Повеќе
doctor

Д-р Ана Матоска

Гинеколог - акушер

Повеќе
doctor

Д-р Ленче Јовановска

Медицина на трудот

Повеќе
doctor

Д-р Весна Ѓорѓеска

Педијатар

Повеќе
doctor

Орална хирургија и имплантологија - Д-р. Силвија Герова

Стоматолог

Повеќе