Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Главен пулт

Трудова медицина и систематски прегледи, интерна медицина, кабинет за ОРЛ, офталмологија, дерматовенерологија и ласер кабинет , педијатрија, општа медицина, психијатрија, психологија, неуропедијатрија, лабораторија , хирургија, стома центар и центар за рани

Телефон: 02 3248 454

Спрат бр. 2

Физикална

Физикална медицина и рехабилитација

Телефон: 02 3248 451

Спрат бр. 1

Гинекологија

Телефон: 02 3248 468

Спрат бр. 3

Стоматологија

Заботехничка лабораторија

Телефон: 02 3248 482

Спрат бр. 3

promedika logo
Закажете преглед

пребарај

Домашната посета

Систематски прегледи

Повеќе

Ласерска епилација

Повеќе

Домашната посета

Домашната посета е облик на грижа и помош на болните. Тимот за домашната посета на Промедика Медикал Центар обезбедува здравствена услуга вон поликлиниката, во домашни услови, на работното место, старечки домови. Го негуваме стариот обичај на посета на доктор во домот на пациентот. Здравствена грижа може да пружиме на постари и неподвижни пациенти. Домашното лекување е поповолно за постари лица затоа што нема драстична промена на средината и со тоа значаен стрес. Важна е и поткрепата на семејството.

Домашната посета обезбедува персонализирани и професионални услуги за да овозможи брзо и удобно закрепнување во удобноста на вашиот дом. Домашната здравствена заштита вклучува:

  • дијагностичко-консултативен преглед од доктор
  • апликација на инфузија
  • администрација на терапија, интравенска, интрамускулна и субкутана
  • поставување, промена, промивка и одржување на урокатетер.

Со цел да се подобри брзината и удобноста нудиме и мобилни дијагностички испитувања:

  • ултразвучен преглед на абдоминални органи, уринарен систем, простата, скротум, штитна жлезда, дојки, брзо, безболно и без зрачење
  • ЕКГ иследување на срцето и срцевата работа
  • мерење на крвен притисок
  • вадење примерок на крв за лабораториски иследувања

Повикајте нé на 02 324 84 54.

Цените се подложни на промени во зависност од направените медицински процедури и спроведената терапија.

Важно: домашната посета не е замена за итна медицинска помош. По проценка на докторот пациентот може да биде упатен во болничка здравствена установа.

Препорачуваме

Повеќе

Актуелно

Повеќе

Fb widget

Е-информатор

Внесете e-mail адреса  

 

Советувалиште за стома пациенти