Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Главен пулт

Трудова медицина и систематски прегледи, интерна медицина, кабинет за ОРЛ, офталмологија, дерматовенерологија и ласер кабинет , педијатрија, општа медицина, психијатрија, психологија, неуропедијатрија, лабораторија , хирургија, стома центар и центар за рани

Телефон: 02 3248 454

Спрат бр. 2

Физикална

Физикална медицина и рехабилитација

Телефон: 02 3248 451

Спрат бр. 1

Гинекологија

Телефон: 02 3248 468

Спрат бр. 3

Стоматологија

Заботехничка лабораторија

Телефон: 02 3248 482

Спрат бр. 3

promedika logo
Закажете преглед

пребарај

Политика за приватност

Систематски прегледи

Повеќе

Ласерска епилација

Повеќе

Политика за приватност

ПРОМЕДИКА  МЕДИКАЛ ЦЕНТАР  тргнувајќи од уставното начело на неприкосновеност на сигурноста и тајноста на личните податоци, е целосно посветена на заштитата на личните податоци со  кои доаѓа во контакт во текот на своето работење.

Политиката за приватност има за цел да ги појасни податоците кои ги собираме при користење на интернет страницата (понатаму страницата) на Промедика Медикал Центар, како и мерките кои ги превземаме за нивната заштита да биде загарантирана.

Политика за приватност (пдф)

Барање за пристап и исправка на лични податоци (пдф)

Барање за запирање на обработка на личните податоци (пдф)

Препорачуваме

Повеќе

Актуелно

Повеќе

Fb widget

Е-информатор

Внесете e-mail адреса  

 

Советувалиште за стома пациенти