Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Главен пулт

Трудова медицина и систематски прегледи, интерна медицина, кабинет за ОРЛ, офталмологија, дерматовенерологија и ласер кабинет , педијатрија, општа медицина, психијатрија, психологија, неуропедијатрија, лабораторија , хирургија, стома центар и центар за рани

Телефон: 02 3248 454

Спрат бр. 2

Физикална

Физикална медицина и рехабилитација

Телефон: 02 3248 451

Спрат бр. 1

Гинекологија

Телефон: 02 3248 468

Спрат бр. 3

Стоматологија

Заботехничка лабораторија

Телефон: 02 3248 482

Спрат бр. 3

promedika logo
Закажете преглед

пребарај

Заботехничка лабораторија

Систематски прегледи

Повеќе

Ласерска епилација

Повеќе

Заботехничка лабораторија

Заботехничка лабораторија, Промедика лаб е современа и модерно опремена лабораторија со широка понуда на услуги, висок стандард на квалитет и пристапни цени.
Користејќи најдобри забни материјали и технологии од познати светски производители, изработките ги задоволуваат највисоките стандарди на реконструктивна и естетска стоматологија.

Со редовно присуство на странски и домашни симпозиуми, семинари и работни курсеви, лабораторијата непрекинато се усовршува со цел пратење на нови технологии и трендови од областа на забна техника и стоматологија. Дел од овие обуки се одвиваат во рамките на самата лабораторија која е опремена и за таа цел.

Покрај изработка на заботехнички конструкции во склоп на Промедика дент, Промедика лаб е во соработка со голем број на ординации во земјава нудејќи при тоа и квалитетен сервис и резервни делови. Соработниците ја оценуваат нашата работа како професионална и одговорна поради коректниот и совесен пристап на работа.

  


Услуги на лабораторијата:

  • Метал керамика-изработка на сите видови коронки и мостови;
  • Безметална керамика-press I cercon (cad-cam);
  • Реконструкции врз имплантати;
  • Комбинирани изработки.

Препорачуваме

Повеќе

Актуелно

Повеќе

Fb widget

Е-информатор

Внесете e-mail адреса  

 

Советувалиште за стома пациенти