Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Главен пулт

Трудова медицина и систематски прегледи, интерна медицина, кабинет за ОРЛ, офталмологија, дерматовенерологија и ласер кабинет , педијатрија, општа медицина, психијатрија, психологија, неуропедијатрија, лабораторија , хирургија, стома центар и центар за рани

Телефон: 02 3248 454

Спрат бр. 2

Физикална

Физикална медицина и рехабилитација

Телефон: 02 3248 451

Спрат бр. 1

Гинекологија

Телефон: 02 3248 468

Спрат бр. 3

Стоматологија

Заботехничка лабораторија

Телефон: 02 3248 482

Спрат бр. 3

promedika logo
Закажете преглед

пребарај

Неуропедијатрија

Систематски прегледи

Повеќе

Ласерска епилација

Повеќе

Неуропедијатрија

Во рамките на Промедика Медикал Центар постои и кабинет за неуропедијатрија кој работи самостојно, но и во соработка со психолошкиот кабинет со цел подобро и побрзо решавање на проблемите, на најбезболен и најприфатлив начин како за децата така и за нивните родители. Во кабинетот се врши:

 • Преглед од специјалист неуропедијатар со големо искуство - Проф. Софијанов;
 • Советувања за менталното здравје, негово зачувување и унапредување;
 • ЕЕГ дијагностика (со софистициран Medex апарат)

                 

 

   Во кабинетот се откриваат и третираат:

 • Ментални пореметувања кај децата, хиперактивност, нарушено внимание;
 • Епилепсија, како и други неуролошки болести и синдроми;
 • Перинатални оштетувања на мозокот и други неуроразвојни пореметувања;
 • Главоболки, мигрени и вертигинозни синдроми;
 • Церебрална парализа;
 • Наследни метаболни и хередодегенеративни заболувања;
 • Демиелинизирачки болести;
 • Неуромускулни болести (SMA и DMP);
 • Други невропатии;
 • Примарни енурези (ноќни мокрења).

МИГРЕНАТА БАРА ТИМСКИ ТРЕТМАН (PDF)

Препорачуваме

Повеќе

Актуелно

Повеќе

Fb widget

Е-информатор

Внесете e-mail адреса  

 

Советувалиште за стома пациенти