Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Главен пулт

Трудова медицина и систематски прегледи, интерна медицина, кабинет за ОРЛ, офталмологија, дерматовенерологија и ласер кабинет , педијатрија, општа медицина, психијатрија, психологија, неуропедијатрија, лабораторија , хирургија, стома центар и центар за рани

Телефон: 02 3248 454

Спрат бр. 2

Физикална

Физикална медицина и рехабилитација

Телефон: 02 3248 451

Спрат бр. 1

Гинекологија

Телефон: 02 3248 468

Спрат бр. 3

Стоматологија

Заботехничка лабораторија

Телефон: 02 3248 482

Спрат бр. 3

Вашето име

Вашето презиме

Вашата е-пошта*

Вашиот телефон

Вашата порака

Испрати ја пораката на твојот маил Бидете навремено информирани за најновите акции и промоции во Медикал Центар
promedika logo
Закажете преглед

пребарај

Офталмологија

Неуропедијатрија

Повеќе

Систематски прегледи

Повеќе

Ласерска епилација

Повеќе

Медицински транспорт

Повеќе

Офталмологија

Офталмолошкиот или очниот кабинет во рамките на Промедика Медикал Центар располага со прецизна, софистицирана опрема со која нашиот специјалист офталмолог се грижи за Вашите очи преку навремено откривање на проблемот и негово санирање со одредување соодветна терапија или одредување диоптрија за очила и леќи.

  

Во офталмолошката ординација Ви се достапни следните услуги:

 • Преглед на преден сегмент на око;
 • Преглед за глауком ( видно поле, гониоскопија, тонометрија-очен притисок);
 • Работа со деца-страболошки преглед (утврдување и следење на страбизам кај деца); 
 • Преглед и интервенции при повреда на око:
  • Вадење на туѓо тело од око,
  • Промивка на солзни канали,
  • Тоалета на око и преврска,
  • Субкоњуктивална терапија;
 • Епилација на трепавици;
 • Земање на брис од око;
 • Мерење очен притисок;
 • Преглед на очно дно;
 • Преглед за рефракции на око;
  • препишување на очила,
  • работа со сите видови контактни леќи,
  • терапевтски контактни леќи;
 • Преглед на среден сегмент на око:
  •  дијагноза на катаракта,
  • воспаленија на среден сегмент на око;
 • Преглед на заден сегмент на око:
  • дијагноза на дијабетична ретинопатија,
  • дијагноза на болести на макула.

 ОКОТО ПОД ОПСАДА НА ВИРУСИТЕ (PDF)

Препорачуваме

Повеќе

Актуелно

Повеќе

Fb widget

Е-информатор

Внесете e-mail адреса  

 

Советувалиште за стома пациенти