Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Главен пулт

Трудова медицина и систематски прегледи, интерна медицина, кабинет за ОРЛ, офталмологија, дерматовенерологија и ласер кабинет , педијатрија, општа медицина, психијатрија, психологија, неуропедијатрија, лабораторија , хирургија, стома центар и центар за рани

Телефон: 02 3248 454

Спрат бр. 2

Физикална

Физикална медицина и рехабилитација

Телефон: 02 3248 451

Спрат бр. 1

Гинекологија

Телефон: 02 3248 468

Спрат бр. 3

Стоматологија

Заботехничка лабораторија

Телефон: 02 3248 482

Спрат бр. 3

promedika logo
Закажете преглед

пребарај

Стоматологија

Систематски прегледи

Повеќе

Ласерска епилација

Повеќе

Стоматологија

Во склоп на нашата поликлиника работи и стоматолошка ординација со најсовремена опрема и дигитален рентген апарат, како и со инструменти од врвни производители.

Во ординацијата се вршат:

  • Стручни консултации за сите состојби;
  • Интраорална снимка со дигитален рентген апарат;

                

  • Естетска стоматологија:
   • Белење на заби;
  • Естетско пломбирање:
   • Нано композити,
   • Ормоцери;     
  • Лекување на заби со современи методи на машинска обработка:
   • Pro Taper Universal;
  • Современа протетика;
   • Ламинати,
   • Метал керамички коронки и мостови,
   • Zirconium керамички коронки и мостови - CAD-CAM,
   • Безметални керамички коронки и мостови - PRESS,
   • Тотални и визил протези;
  • Третман на болести на уста:
   • Мекоткивен ласер;
  • Превентивна и детска стоматологија:
   • Флуор профилакса,
   • Залевање на трајни заби.

Прочитајте повеќе за Заботехничка лабораторија.

Единствено кај нас чистење забен камен и пескарење со избелување на забите (.pdf)

Единствено кај нас чистење забен камен и пескарење со избелување на забите. - See more at: http://www.promedika.com.mk/mk-MK/Medical/News/349#sthash.pxEtrB4l.dpuf

Препорачуваме

Повеќе

Актуелно

Повеќе

Fb widget

Е-информатор

Внесете e-mail адреса  

 

Советувалиште за стома пациенти