Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Главен пулт

Трудова медицина и систематски прегледи, интерна медицина, кабинет за ОРЛ, офталмологија, дерматовенерологија и ласер кабинет , педијатрија, општа медицина, психијатрија, психологија, неуропедијатрија, лабораторија , хирургија, стома центар и центар за рани

Телефон: 02 3248 454

Спрат бр. 2

Физикална

Физикална медицина и рехабилитација

Телефон: 02 3248 451

Спрат бр. 1

Гинекологија

Телефон: 02 3248 468

Спрат бр. 3

Стоматологија

Заботехничка лабораторија

Телефон: 02 3248 482

Спрат бр. 3

promedika logo
Закажете преглед

пребарај

Педијатрија

Систематски прегледи

Повеќе

Ласерска епилација

Повеќе

Педијатрија

Во склоп на Промедика Прима Медика работи и педијатриска ординација, која има склучено договор со Фондот за здравствено осигурување на Р.Македонија. 

   

 

Ординацијата Ви ги нуди следниве здравствени услуги:

  • Преглед од страна на доктор специјалист педијатар (матичен педијатар);
  • Следење на тежина и висина на новороденчиња и мали деца;
  • Советување за правилно доење, правилна исхрана на мајките и правилна дохрана на новороденчињата;
  • Развојно советување;
  • Навремено откривање, советување и  третирање на чести инфекции кај новороденчиња;
  • Издавање на рецепти и упати (специјалистички, болнички, рентген, лабораториски (Adrialab));
  • Апликација на ампуларна терапија (интрамускулни, интравенски и субкутани инјекции);
  • Одредување на гликемија во капиларна крв (одредување на нивото на шеќер во крвта со едноставен убод во прст);
  • Инхалација.

 За сите пациенти кои имаат одбрано матичен педијатар, центарот нуди попусти и до 50%  на поголем број услуги.

УСЛУГИ КОИ ГИ НУДИ ПРОМЕДИКА МЕДИКАЛ ЦЕНТАР (PDF)

 

 

 

Препорачуваме

Повеќе

Актуелно

Повеќе

Fb widget

Е-информатор

Внесете e-mail адреса  

 

Советувалиште за стома пациенти