Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Главен пулт

Трудова медицина и систематски прегледи, интерна медицина, кабинет за ОРЛ, офталмологија, дерматовенерологија и ласер кабинет , педијатрија, општа медицина, психијатрија, психологија, неуропедијатрија, лабораторија , хирургија, стома центар и центар за рани

Телефон: 02 3248 454

Спрат бр. 2

Физикална

Физикална медицина и рехабилитација

Телефон: 02 3248 451

Спрат бр. 1

Гинекологија

Телефон: 02 3248 468

Спрат бр. 3

Стоматологија

Заботехничка лабораторија

Телефон: 02 3248 482

Спрат бр. 3

Вашето име

Вашето презиме

Вашата е-пошта*

Вашиот телефон

Вашата порака

Испрати ја пораката на твојот маил Бидете навремено информирани за најновите акции и промоции во Медикал Центар
promedika logo
Закажете преглед

пребарај

Препорачуваме

Неуропедијатрија

Повеќе

Систематски прегледи

Повеќе

Ласерска епилација

Повеќе

Медицински транспорт

Повеќе

Препорачуваме

Група за поддршка за трудници понеделник 14, март

Група за поддршка на трудници, млади мајки, сите и сите оние кои се во процес на планирање на своето семејство

Повеќе

Тест за интолеранција на 176 видови храна понеделник 14, март

разлики меѓу интолеранција на храна и алергија на храна

Повеќе

Матични пациенти понеделник 14, март

Акции и попусти за матичен пациент

Повеќе

Услуги со сини картони и здравствена картичка понеделник 14, март

Дерматовенерологија, Физикална медицина и рехабилитација, Гинекологија, Педијатрија и Општа медицина

Повеќе