Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Главен пулт

Трудова медицина и систематски прегледи, интерна медицина, кабинет за ОРЛ, офталмологија, дерматовенерологија и ласер кабинет , педијатрија, општа медицина, психијатрија, психологија, неуропедијатрија, лабораторија , хирургија, стома центар и центар за рани

Телефон: 02 3248 454

Спрат бр. 2

Физикална

Физикална медицина и рехабилитација

Телефон: 02 3248 451

Спрат бр. 1

Гинекологија

Телефон: 02 3248 468

Спрат бр. 3

Стоматологија

Заботехничка лабораторија

Телефон: 02 3248 482

Спрат бр. 3

promedika logo
Закажете преглед

пребарај

Општа медицина

Систематски прегледи

Повеќе

Ласерска епилација

Повеќе

Општа медицина

Промедика Прима Медика e ординација по општа медицина, која има склучено договор со Фондот за здравствено осигурување на Р. Македонија.

 Ординацијата Ви ги нуди следниве здравствени услуги:

  • Преглед и советување од страна на доктор по општа медицина (матичен доктор);
  • Издавање на рецепти и упати (специјалистички, болнички, рентген, лабораториски (Adrialab));
  • Издавање на лекарски уверенија за вработување, престој во странство, државјанство;
  • Апликација на ампуларна терапија (интрамускулни, интравенски и субкутани инјекции);
  • Одредување на гликемија во капиларна крв (одредување на нивото на шеќер во крвта со едноставен убод во прст);
  • Инхалација;
  • ЕКГ.

 

УСЛУГИ КОИ ГИ НУДИ ПРОМЕДИКА МЕДИКАЛ ЦЕНТАР (PDF)

Препорачуваме

Повеќе

Актуелно

Повеќе

Fb widget

Е-информатор

Внесете e-mail адреса  

 

Советувалиште за стома пациенти