Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Главен пулт

Трудова медицина и систематски прегледи, интерна медицина, кабинет за ОРЛ, офталмологија, дерматовенерологија и ласер кабинет , педијатрија, општа медицина, психијатрија, психологија, неуропедијатрија, лабораторија , хирургија, стома центар и центар за рани

Телефон: 02 3248 454

Спрат бр. 2

Физикална

Физикална медицина и рехабилитација

Телефон: 02 3248 451

Спрат бр. 1

Гинекологија

Телефон: 02 3248 468

Спрат бр. 3

Стоматологија

Заботехничка лабораторија

Телефон: 02 3248 482

Спрат бр. 3

promedika logo
Закажете преглед

пребарај

Центар за стома

Систематски прегледи

Повеќе

Ласерска епилација

Повеќе

Центар за стома

Во Промедика Медикал Центарот покрај центарот за рани постои единствено стома советувалиште каде можат да се добијат:

  • Бесплатни прегледи на пациенти со стома;    
  • Стручни и практични совети  за нега и живот со стома;
  • Прегледи и обука за користење на ортопедските помагала од програмата на Convatec.

Третманите се вршат во центарот, во домашни или болнички услови, по барање на пациентот, низ цела Р.Македонија. 

 

 

Прирачник за пациенти со стома.

 

 

Препорачуваме

Повеќе

Актуелно

Повеќе

Fb widget

Е-информатор

Внесете e-mail адреса  

 

Советувалиште за стома пациенти