Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Главен пулт

Трудова медицина и систематски прегледи, интерна медицина, кабинет за ОРЛ, офталмологија, дерматовенерологија и ласер кабинет , педијатрија, општа медицина, психијатрија, психологија, неуропедијатрија, лабораторија , хирургија, стома центар и центар за рани

Телефон: 02 3248 454

Спрат бр. 2

Физикална

Физикална медицина и рехабилитација

Телефон: 02 3248 451

Спрат бр. 1

Гинекологија

Телефон: 02 3248 468

Спрат бр. 3

Стоматологија

Заботехничка лабораторија

Телефон: 02 3248 482

Спрат бр. 3

promedika logo
Закажете преглед

пребарај

Ласерски третман

Систематски прегледи

Повеќе

Ласерска епилација

Повеќе

Ласерски третман

Ласерските третмани во Промедика Медикал Центар се извршуваат со најновата генерација на Fotona ласерите кои обезбедуваат оптимален клинички исход. Ласер кабинетот располага со 2 типа Fotona ласери и тоа:

  • Nd: YAG 1064 nm и
  • Er: YAG 2940 nm,

и како посебен апарат за ладење на кожата:

  • Zimmer Cryo - со кој се обезболува третманот.              

             

Ласерите се користат како за медицински така и за естетски цели.

Во дерматовенеролошката ординација се изведуваат следниве ласерски третмани:

Повеќе за техничките карактеристики на Фотона ласерите може да прочитате на нашата страна Промедика Медицина во делот FOTONA - УСПЕШЕН БРЕНД ЗА ВАШ УСПЕШЕН БИЗНИС.

 

 

 

Препорачуваме

Повеќе

Актуелно

Повеќе

Fb widget

Е-информатор

Внесете e-mail адреса  

 

Советувалиште за стома пациенти