Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Главен пулт

Трудова медицина и систематски прегледи, интерна медицина, кабинет за ОРЛ, офталмологија, дерматовенерологија и ласер кабинет , педијатрија, општа медицина, психијатрија, психологија, неуропедијатрија, лабораторија , хирургија, стома центар и центар за рани

Телефон: 02 3248 454

Спрат бр. 2

Физикална

Физикална медицина и рехабилитација

Телефон: 02 3248 451

Спрат бр. 1

Гинекологија

Телефон: 02 3248 468

Спрат бр. 3

Стоматологија

Заботехничка лабораторија

Телефон: 02 3248 482

Спрат бр. 3

promedika logo
Закажете преглед

пребарај

Гинекологија

Систематски прегледи

Повеќе

Ласерска епилација

Повеќе

Гинекологија

Со цел своите услуги да ги направи подостапни за своите пациенти, Гинеколошката ординација во состав на Промедика Медикал Центар потпиша договор со Фондот за здравствено осигурување на Р.Македонија дел од своите услуги да ги дава со сини картони или здравствена картичка.

На одделот за гинекологија во моментов се изведуваат следните процедури:

 • Гинеколошки преглед;
 • Здравствено советување;
 • Рана детекција на промени на грло на матка преку:
  • колпоскопија,
  • ПАП тест,
  • ХПВ типизација,
  • Биопсија;
 • 4 Д ЕХО дијагностика;
 • Следење на нормална и ризична бременост и скрининг во бременост;
 • Пренатална кардиотокографија (ЦТГ);
 • Лекување стерилитет;
 • Ултразвучна фоликулометрија;
 • Планирање на семејство и заштита од несакана бременост (MaybeBaby);
 • Поставување и отстранување на спирала;
 • Биопсија на цервикс со колпоскопија;
 • Ендоцервикална киретажа со колпоскопија;
 • Полипектомија со копоскопија;
 • Клинички преглед на дојки и ЕХО на дојки;
 • Дневна болница.

 

 

 

Препорачуваме

Повеќе

Актуелно

Повеќе

Fb widget

Е-информатор

Внесете e-mail адреса  

 

Советувалиште за стома пациенти