Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Главен пулт

Трудова медицина и систематски прегледи, интерна медицина, кабинет за ОРЛ, офталмологија, дерматовенерологија и ласер кабинет , педијатрија, општа медицина, психијатрија, психологија, неуропедијатрија, лабораторија , хирургија, стома центар и центар за рани

Телефон: 02 3248 454

Спрат бр. 2

Физикална

Физикална медицина и рехабилитација

Телефон: 02 3248 451

Спрат бр. 1

Гинекологија

Телефон: 02 3248 468

Спрат бр. 3

Стоматологија

Заботехничка лабораторија

Телефон: 02 3248 482

Спрат бр. 3

promedika logo
Закажете преглед

пребарај

Група за поддршка за трудници

Систематски прегледи

Повеќе

Ласерска епилација

Повеќе

Група за поддршка за трудници

Група за поддршка на трудници, млади мајки, сите и сите оние кои се во процес на планирање на своето семејство

Психотерапија

  • Индивидуална
  • Партнерска / Брачна
  • Семејна
  • Групна

Психолошко тестирање
Психолошко советување
Психијатриски преглед

Групата ја води тимот на Промедика Медикал Центар:

На сликата подоле може да го видите документот (.pdf) во целост.

Препорачуваме

Повеќе

Актуелно

Повеќе

Fb widget

Е-информатор

Внесете e-mail адреса  

 

Советувалиште за стома пациенти