Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Главен пулт

Трудова медицина и систематски прегледи, интерна медицина, кабинет за ОРЛ, офталмологија, дерматовенерологија и ласер кабинет , педијатрија, општа медицина, психијатрија, психологија, неуропедијатрија, лабораторија , хирургија, стома центар и центар за рани

Телефон: 02 3248 454

Спрат бр. 2

Физикална

Физикална медицина и рехабилитација

Телефон: 02 3248 451

Спрат бр. 1

Гинекологија

Телефон: 02 3248 468

Спрат бр. 3

Стоматологија

Заботехничка лабораторија

Телефон: 02 3248 482

Спрат бр. 3

promedika logo
Закажете преглед

пребарај

Услуги со сини картони и здравствена...

Систематски прегледи

Повеќе

Ласерска епилација

Повеќе

Услуги со сини картони и здравствена картичка

Со цел своите услуги да ги направи подостапни за своите пациенти, одделот за Дерматовенерологија, Физикална медицина и рехабилитација, Гинекологија, Педијатрија и Општа медицина во состав на Промедика Медикал Центар имаат склучено договор со Фондот за здравствено осигурување на Р.Македонија, дел од своите услуги да ги даваат со сини картони и здравствени картички.
 
  
 

 

 

Препорачуваме

Повеќе

Актуелно

Повеќе

Fb widget

Е-информатор

Внесете e-mail адреса  

 

Советувалиште за стома пациенти