Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Главен пулт

Трудова медицина и систематски прегледи, интерна медицина, кабинет за ОРЛ, офталмологија, дерматовенерологија и ласер кабинет , педијатрија, општа медицина, психијатрија, психологија, неуропедијатрија, лабораторија , хирургија, стома центар и центар за рани

Телефон: 02 3248 454

Спрат бр. 2

Физикална

Физикална медицина и рехабилитација

Телефон: 02 3248 451

Спрат бр. 1

Гинекологија

Телефон: 02 3248 468

Спрат бр. 3

Стоматологија

Заботехничка лабораторија

Телефон: 02 3248 482

Спрат бр. 3

promedika logo
Закажете преглед

пребарај

Приватно здравствено осигурува...

Систематски прегледи

Повеќе

Ласерска епилација

Повеќе

Приватно здравствено осигурување

Грижата за здравјето и можноста за најквалитетно лечење во модерните здравствени установи треба да биде на прво место на приоритети. За да го овозможи ова Промедика Медикал Центар нуди услуги за сите корисници на приватното здравствено осигурување на компаниите: Croacia осигурување, Еуролинк, Uniqa, Sava Tabak и Winer осигурување.

Препорачуваме

Повеќе

Актуелно

Повеќе

Fb widget

Е-информатор

Внесете e-mail адреса  

 

Советувалиште за стома пациенти