Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Естетик

Телефон: 02 3248 464

Спрат бр. 2

Вашето име

Вашето презиме

Вашата е-пошта*

Вашиот телефон

Вашата порака

Испрати ја пораката на твојот маил Бидете навремено информирани за најновите акции и промоции во Промедика Естетик
promedika logo

пребарај

Салон за убавина

Понуди на месецот

Пакет фризерски услуги

Ласерска епилација

Повеќе

Ценовник

Повеќе

Подари ваучер

Повеќе

Пакет фризерски услуги

Пакет фризерски услуги (15% попуст)


Пакет од 4 фенирања месечно на кратка коса                                                                700
Пакет од 4 фенирања месечно на долга коса                                                                1000
Пакет 1 кратка коса 4 пати фен + фар+шишање                                                           1300
Пакет 2 долга коса 4 пати фен+ фарб. + шиш                                                                  1700
Пакет 3 шатирање на капа кратка коса 4фен.,шатирање, шиш.                           1500
Пакет 4 шатирање на капа долга коса 4фен. + шатирање + шиш.                        2000
Пакет 5 шатирање со фолија - кратка коса 4фен. + шатирање + шишање        2200
Пакет 6 шатирање со фолија - долга коса 4пати фен. + шатирање +шиш.        2800

 

 

 

Препорачуваме

Повеќе

Актуелно

Повеќе

Е-информатор

Внесете e-mail адреса  

 

Fb widget